Spotkanie SIG: Zdrowa żywność i żywienie

Czy wino jest zdrowe?
Czy „zdrowa żywność oraz żywienie” to tylko popularne hasło reklamowe?
Jakie trendy panują we współczesnym żywieniu?

Prawie każdy zgodzi się z tym, że wiedza o tym, co jemy i co powinniśmy jeść jest ważna! Jeśli interesuje Cię ta tematyka – nasze wydarzenie jest dla Ciebie. Zapraszamy na kolejne spotkanie SIG poświęcone „Zdrowemu żywieniu i żywności”. Nie czekaj – zarejestruj się już dziś. Poznasz ciekawych ludzi, zadasz nurtujące Cię pytania, porozmawiasz z ekspertami, wyjaśnisz fakty i mity na temat zdrowego żywienia.

Na spotkaniu prezentacje wygłoszą:

Agnieszka Rousseau Wpływ technologii produkcji wina na jego właściwości prozdrowotne – wyzwania i możliwości | Winnica Wieliczka,
Ewa Piątkowska   Trendy żywienia człowieka | Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie,
Łukasz Wajda  Napoje a probiotyki | Małopolskie Centrum Biotechnologii UJ.

informacja/rezerwacja: Klaster LifeScience Kraków 

Data opublikowania: 28.08.2017
Osoba publikująca: Edyta Giżycka